.................................................................................................................................................................................................... (in english)Művészeti gyakorlatok a régióból - Hristina Ivanoska (Macedónia) prezentációja
2006. október 16., 19h:

Hristina Ivanoska művész, illetve a 'Press to Exit' projekttér alapító tagja és program szervezője. Skopjében él és dolgozik.
Hristina Ivanoska művészeti gyakorlatát a konvencionális társadalmi és politikai rendszer által definiált szerepek és normák elleni egyéni lépések keresésére építi. Munkái a globalizáció körülményei alatti létezésnek különböző lehetséges formáival hozhatók összefüggésbe, miközben gyakran érintik a túlélés, a biztonság, a szabadság, az önfenntartás és az életszínvonal témáit.

A Press to exit projekttér. 2002-ben alakult, hogy olyan új produkcióknak, kutatásnak, diskurzusnak és kiállításnak adjon helyet, melyek a kortárs képzőművészet legfrissebb gyakorlataira és koncepcióira fókuszálnak.

Info:
http://www.scca.org.mk/artists/hristina
http://www.presstoexit.org.mk/